No niin, eli mulla on tuollainen Danfossin MCI pehmo käytössä ja nyt tarkemmin kun asiaa tutkin niin tuolla toisella releellä on korvattu vanhan K1:en sulkeutuva kosketin joka ohjaa magneettiventtiiliä -Y1.
Tuossa pehmossa kun ei ole lisäkoskettimia.
Joo,niinpäs onkin.
Tuossa kun oli keskus auki niin samalla jännitteen koettimella kerkisin mittaamaan että releen K4 liittimien 11 ja 14 välillä oli +5V silloin kun kompura ei käynyt. Liitin 12 oli tyhjä.
Tarttee vielä mitata ohmi-arvoja paremmalla mittarilla.
Oumanissa on NPN tulot joten jännitemittauksilla ei kovin tarkkaa tulosta saa muuten kuin toinen mittapää powerin + liittimessä.
Ohmilla mittaamalla tuon liitekuvan mukaan pitäisi tarkistaa K4 releen koskettimet 11 ja 14 että ovat liitekuvan mukaisesti.
Kun käytössä on 1 sulkeutuva kosketin (11-14) niin johdoilla ei ole väliä kumminpäin ne ovat mutta jos kolmas kosketin (12) otetaan käyttöön niin silloin yhteinen (COM) pitää olla liittimessä 11 jolloin 14(NO) ja 12(NC) toimii oikein.
Toiminnasta sellaista että kun kompressori käynnistyy niin rele K4 vetää ja kosketin 11-14 sulkeutuu ja 11-12 väli avautuu ja lämpötilapudotus poistuu käytöstä kompressorin käyntijakson ajaksi.
Kun kompressori pysähtyy niin rele K4 päästää ja kosketin 11-14 avautuu ja 11-12 kosketin sulkeutuu jolloin lämpötilapudotus (Ouman Dig3 tulo) menee päälle.
Tämä toiminta vaikuttaa shunttiin siten että normaalisti kompressorin taukojakson aikana on lämpötilapudotus päällä ja Ouman antaa lattiaan lämpöä lämpötilapudotuksen ohjaamana.
Kun kompressori käynnistyy niin lämpötilapudotus poistuu ja shuntti avautuu täysin jolloin lattiaan menee mahdollisimman suuri lämpöteho,siitä syystä kompressori tekee pidemmän käyntijakson (1-2h)
Taukojakson aikana lämpötilapudotus menee päälle jolloin lattiaan on varautunut reilusti lämpötehoa joka pidentää taukojaksoa useamman tunnin pituiseksi.
Lämpötilapudotuksen asetus on muutettava siten että lattian menoveden lämpö on tässä modauksessa sama kuin mitä se oli ennen modausta ilman lämpötilapudostusta.