Joo, varmaan alipaine pieneni. Siipipyöräanemometrillä on vaikea viimeisiä desejä näissä määrissä arpoa mutta nyt ollaan ihan just sillain että poistoa on ehkä pikkusen enempi. Säädin tämän talon alunperinkin vain 2 litraa alipaineiseksi koska vanha talo kyseessä ja mistä vaan voi imeä mitä vaan. Tässä nyt täytyy kuitenkin taas huomioida mittatarkkuus.
Toistettavuus täytyy testata, nyt mittari on jo seuraavassa huoneessa mutta testaanpa noin viikon päästä tuota asiaa tuossa samassa nurkassa.
Lattialämmitys on tosiaan 2014 asennettu. Alakerta on tiiliseinäinen joten valu tehtiin suoraan seiniin ilman mitään reunakaistaa. Sitten laitettiin hienotasoitetta trukkilavallinen, koska valu tehtiin vetonit6000 lattiamassalla myllyssä pikkuerissä huone kerrallaan pinnan ollessa vähän sitä sun tätä.
Luulisin että tiivistä tuli. Päälle vielä 30x60 laattaa ilman jalkalistoja. Eli laatan ja seinän rako tiivistettiin silikonilla tyyliin pesuhuone. Kuvittelisin että lopputulos on erinomaisen tiivis mutta voin olla väärässäkin.
Paine-erojakin koitin just mittailla. Näistä vaan en ymmärrä mitään. Kuvassa ikäänkuin talon sivukuva, yläkerta ja alakerta, molemmat katosta ja lattiasta mitattuna. Sisältä ja ulkoa samalta korkeudelta. Lämpötila 23 sekä sisällä että ulkona ja minkäänlaista tuulen virettä ei tunnu. Tuo ristikko kuvassa symbolisoi kerrosten välistä laattaa.
Paine-ero olisi 1,2,2 ja 3pa seinän läpi. Alakerran lattian tuntumassa eniten.
Onkohan noissa lukemissa mitään järkeä ja katu-uskottavuutta.
