Runkoääniin auttaa ns. kelluvat rakenteet, mutta niitä on noin yleisesti ottaen on hankala puuhata jälkikäteen. Mulla on yläkerrassa lattialaatat valettu Parocin SSB villan päälle ja huoneilla on omat laattansa. Toimii lämpökatkonakin kivasti kun lämpö ei siirry katkon yli juurikaan. Katkot näkee lämpökameralla hyvin.
Sellainen moka kuitenkin tässä tuli tehtyä, että teknisen tilan seinä (kipsilevy), jonka vieressä MLP seisoo (kellarissa), kiinnittyy ontelolaattaan ja yläkerran seinä kiinnittyy myös samaan onteloon. Lattialaatta on kyllä tästä rakenteesta irroitettu ja kelluu villan päällä, mutta MLP:n äänet kuuluu tuota yhtä kipsilevyseinää pitkin yhteen yläkerran huoneeseen. Muissa huoneissa ei tätä ongelmaa ole. Onpahan muistuttamassa siitä, että kannatti tehdä kelluvat rakenteet kun voi aina käydä siellä yhdessä huoneessa kuuntelemassa, miltä kuulostaa jos äänet pääsee etenemään jäykkiä rakenteita pitkin.
Kaipa sen itse pumpunkin voisi periaatteessa asentaa kelluvaksi niin ei pääsisi äänet runkorakenteisiin.
*edit* Tässä vielä kuva, miltä tuo kelluva rakenne näyttää käytännössä:

Tuossa muuten oli jännät paikat kun piti portaan kaide asentaa ja sitä varten sahasin tuon lattialaatan lyhyemmäksi. Eipä siinä muuta jänskättävää kuin lattialämmitysputket. Onneksi oli valokuvat niin pysty arvioimaan, että missä ne putket kulkee.
Musta se kertoo onnistuneesta mitoituksesta jos G2 käyttää kovilla pakkasilla pikkasen vastuksia. Tulistuslämpöä on nimittäin paremmin tarjolla jos käynnit on pitkiä ja niinhän ne varmasti ovat jos käyttää vastuksia pakkasilla.