Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Vaakakeruupiirin putkien läpivienti kellariin, eristeet ja suojaputket myös piha  (Luettu 8807 kertaa)

Poissa tuulen

  • Täysjäsen
  • ***
  • Viestejä: 87
  • Maalämpöfoorumi
Kaksi 400 m vaakakeruupiirin, sokkelin läpivienti diam 200 ja oja lev. 400 syvyys 650 maanpinnasta sokkelin vieressä. Sokkelista n 15 m kaivanto ylittää kohtisuorasn vesijohdon talojohdon. Ko. paikassa maaläpöputkien syvyys on n. 700 ja vesijohdon n. 1300. Lunta ei yleensä aurata maalämpöputkien reitiltä, raskasta liikennettä ei putkilinjojen yli liiku. Kellariin Niben invertterille tulee kahden 400 metrin vaakakeruupiirin putket, maa on märkää kivetöntä sinistä savea. Miten maalämpöputket tulisi eristää, sokkelin läpivienti ja vesijohdon ylitys? Miten neljä putkea sijoitetaan 400 kaivannon pohjalle? Minkä merkkisiä ja kokoisia ja pituisia eristyksiä ja suojaputkia maakeruupiirien putkien päälle sokkelin läpiviennissä, ja vesijohdon ylityksessä ?

Salojakoneet tehneet ohimarssin, miten menisi Avantin ketjukaivinkone saveen metrin syvyydellä? 700 m Avantilla, paljonko aikaa tarvitaan?