Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Vitocom 100  (Luettu 4487 kertaa)

Poissa villmasatan

  • Nuorempi jäsen
  • **
  • Viestejä: 22
  • Maalämpöfoorumi
Vitocom 100
« : 28.12.14 - klo:15:38 »
Löytyykös joltain käytöstä otsikon purnukka?
Tinkasin pumppukaupan yhteydessä moisen kapistuksen mukaan, ja eihän sekään sitten sykähdä henkiin  :'(

Poissa euroshopperi

  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 2 406
  • Maalämpöfoorumi
Vs: Vitocom 100
« Vastaus #1 : 28.12.14 - klo:15:56 »
Kännykällä plaraan, niin mikä tuo Vitocom olikaan. Siellä taitaa olla valikoissa otettava ulkoinen portti auki, jos tuo koskee etäyksikköä. Ei millään muista, että olikohan salasano taso 1: n takana, vai muualla.
350m², 1000m³, kaivot 2x165m 17kW Viessmann 300 G+ 390 L KVV+ 500 L puskuri LV kierukalla+ Aurinko

Poissa fraatti

  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 4 170
  • Maalämpöfoorumi
Vs: Vitocom 100
« Vastaus #2 : 28.12.14 - klo:15:57 »
Käytöstä ei löydy mutta mielenkiinnosta muuten kysyn että onko kyseessä tuo Vitocom 100 LAN1 malli millä kännykän ruudulle saa vastaavan näkymän kun itse mlp:ssa vai sitten tuo tekstareilla ja simkortin kautta toimiva versio?

Parametrin 7017 arvo tarvinee varmaan käydä muuttamassa että tuon kikkareen saa käyttöön....
Viessmann Vitocal 333-G, 180m kaivo
171m2/500m3 talo + 70m2/200m3 talousrakennus
Kokonaissähkö n 10000kWh(MLP n 5500kWh, IV-kone n 700kWh)

Poissa villmasatan

  • Nuorempi jäsen
  • **
  • Viestejä: 22
  • Maalämpöfoorumi
Vs: Vitocom 100
« Vastaus #3 : 28.12.14 - klo:16:51 »
Vitocom 100 LAN tosiaan kyseessä.. Oon confannu pumpusta parametrit kondikseen.. 7017 parametri on sim versiota varten ja käyttää km-bus väylää, kun taas tää tulee omana lisäkorttina pumppuun. Toi aktivoidaan parametrilla 7710.
Oon avannu reitittimestä portit 80 ja 443.. Itseasiassa oon avannu kokeilumielessä kaikki portit tolle mosalle, mutta ei vaan pelaa..
Sain jopa uuden kortin ja mosan, kun epäilin että niissä vika ja kokeiltiin kaverin pumpussa eikä saatu siinäkään toimimaan  >:(
Pakko ruveta epäilemään asentajan pätevyyttä  8)

Poissa fraatti

  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 4 170
  • Maalämpöfoorumi
Vs: Vitocom 100
« Vastaus #4 : 28.12.14 - klo:17:09 »
Joo tsekkasin hiukan tuota manuaalia niin tosiaan näyttäisi että data siiretään suoraan viessmannin palvelimille ja sitten millä sitten noita tietoja käykään katsomassa se sitten höpöttää tuon viessmannin palvelimen kanssa.

Antaako reititin tuolle vitocomille ip-osoitteen?

Manuskassa oli myös tälläisiä:

"1" LON service indicator (green LED)
"2" No function
"3" IP connection status (green and yellow LED)
"4" Operating status display (green and red LED)
"5" Display for data transfer service interface (green LED)

Kuinka nuo palavat?
Viessmann Vitocal 333-G, 180m kaivo
171m2/500m3 talo + 70m2/200m3 talousrakennus
Kokonaissähkö n 10000kWh(MLP n 5500kWh, IV-kone n 700kWh)

Poissa villmasatan

  • Nuorempi jäsen
  • **
  • Viestejä: 22
  • Maalämpöfoorumi
Vs: Vitocom 100
« Vastaus #5 : 28.12.14 - klo:17:43 »
Antaa juu oman IP:n..
Molemmat ledit vihreenä ja toinen vilkuttaa tiedonsiirron merkiks välillä.
Rekisteröiminen serverillle onnistuu ok ja näyttäis että mosan ja serverin välillä kaikki ois kunnossa.. Ihan ku pumpun ja mosan välissä ois bitti vinossa.. Epäilin jopa kaapelia ja rykäsin toisen RJ45: sen väliin, mutta eihän se mitn heränny :(
Serveri ilmoittaa että modem type: None.. Ja tietääkseni pitäis ilmottaa että LAN..

Poissa fraatti

  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 4 170
  • Maalämpöfoorumi
Vs: Vitocom 100
« Vastaus #6 : 28.12.14 - klo:18:16 »
Eikös tuolta laitteen sisältä paljastu vielä lisää ledejä jos siitä nyhtää kannen pois?

Ainakin jos tsekkaan manuaalin "Vitocom_100-01-2014.pdf" sisältöä....
Viessmann Vitocal 333-G, 180m kaivo
171m2/500m3 talo + 70m2/200m3 talousrakennus
Kokonaissähkö n 10000kWh(MLP n 5500kWh, IV-kone n 700kWh)

Poissa golemi

  • Nuorempi jäsen
  • **
  • Viestejä: 8
  • Maalämpöfoorumi
Vs: Vitocom 100
« Vastaus #7 : 28.03.20 - klo:17:28 »
Itsellä sama laite eli Vitocom 100 LAN ja vastaava ongelma. Nettisivuilla sain rekisteröityä tuon aparaatin kondikseen, mutta sitten kun käynnistän sen Vitotrol mobiiliapplikaation niin se ilmoittaa ”There is no system present supported by the Vitotrol app” Pumppu on Viesmann 300-G jos sillä on mitään väliä tässä.