Halvimmasta päästä taitaa olla nibe 1226 6kW 5080e. Sen teho 35 C vedelle 5.8kW. Teho 50 C vedelle näyttää olevan 4.55kW.
Toinen malli 1245 6kW, 35C teho 6.3kW ja 50C teho 5.1kW. Hinta 5850e. Vaikka tuo voisi olla melko sopiva.
Invertteri malli on vähän kalliimpi 1255 1.5-6kW 6350e.
Jotenkin tuo 4kW tuntuu aika köykäiseltä kun sillä pitäisi saada talo ja käyttövesi lämpeämään. Saattaa olla että ei ole 4kW tehoinen patterilämmityksessä tai käyttöveden lämmityksen aikana.
Hyvä huomio että jos tuo 4kW on tulistinpumppu, niin silloin saattaisi olla jotain ideaa. Pitäisi katsoa myös tuon pumpun tiedot. Toisaalta taas 4kW varmaan riittää 1200 litran öljynkulutukseen melko hyvin.
En thermiasta löytänyt oikein tietoja. 6kW mallin teho 35 C vedelle on 5.33kW. 50C vedelle teho on varmaan vähän pienempi.
Edit:
Täällä on periaatteessa vähän saman tyylinen mutta vanhempi rakennus. Ulkomitat jotain 12.5x10.5 metriä. Betonilaatta, puurunko, tiiliverhous, yläpohjaan lisätty puhallusvillaa. Täällä vaan on rautaiset patteriputket jotka haukkaa pienen osan lämmöstä ja saattavat ihan vähän lämmittää betonilattiaa tai ainakin kaksoisbetonilaatan hiekkaa/styroksia

-87 tehdyssä on patteriputket varmaan muovia ja suojaputkessa.
Mutta nuo betonirakenteet varaa jonkun verran lämpöä.
Sunnuntaina pitkästäaikaa poltin jotain roskia ja vähän puuta kellarin öljy/puu kattilassa. -72 kattila niin aika kovasti lämmittää 7-reikäistä piippua yläkerrassa. 25.5 astetta oli keittiön mittarissa vaikka laitoin kaksi keittiön patteria kokonan nollaan. Toiselle puolelle savupiippua ei taida lämpö niin hyvin levitä kun piippu on levytetty osittain peittoon ja siellä puolella on takka.
Eli saattaa tuo pieni oljynkulutus olla takan käytöstä johtuvaa. Varaava takka ja lisäksi saattaa betonilattia varata lämpöä paremmin kuin puurakenteinen lattia. Täällä on vain osittain varaava takka joka vähän aikaa pitäisi lämpöä, jos jaksaisi lämmittää ja hommata puut jostain.
Öljy kun pitää sen "peruslämmön" niin takkapuitakin kuluu aika vähän lisälämmittämiseen.