Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Foorumille rekisteröityminen  (Luettu 49967 kertaa)

Poissa Forum Admin

  • Administraattori
  • Täysjäsen
  • *****
  • Viestejä: 135
Foorumille rekisteröityminen
« : 15.12.14 - klo:11:41 »
Foorumille rekisteröidytään ensiksi hyväksymällä foorumin käyttäjäsopimus, sitten täyttämällä omat tiedot (nimimerkki, sähköposti, salasana) ja lopuksi pitää vielä täyttää captcha-kuvassa näkyvät merkit ja vastata kahteen varmistuskysymykseen.

Varmistuskysymyksiä on hieman muutettu, koska nyt foorumille rekisteröityvät botit olivat oppineet vastaamaan kysymyksiin, joiden vastauksessa esiintyy kysymyksessä esiintyvä sana. Nyt pitää vastata kahteen kysymykseen entisen yhden kysymyksen asemesta.

Tarkoitus on se, ettei foorumille pääse roskapostittajia mutta että rekisteröinti onnistuu keltä vaan suomea hallitsevalta henkilöltä. Foorumin keskustelukieli on suomi, joten kysymyksiin vastaaminen vaatii suomen kielen jonkinmoista taitoa.

Jos rekisteröityminen tuntuu hankalalta tai sinulla on vaikeuksia rekisteröityä, ota yhteyttä ylläpidon foorumilla ylhäällä vasemmalla näkyvään sähköpostiosoitteeseen.

Huom! Jos olet rekisteröitynyt foorumille mutta et muista salasanaa tai käyttäjätunnusta, ota yhteyttä adminiin sähköpostilla äläkä rekisteröidy uudestaan. Administraattori voi etsiä tunnuksesi ja luoda sinulle uuden salasanat, jonka voit itse muuttaa myöhemmin mieleiseksesi.
« Viimeksi muokattu: 18.12.14 - klo:09:41 kirjoittanut Forum Admin »