Miksi yleensä aina väitetään, että vaihtoventtiilikone on automaattisesti osateho ja tulistuspumppu on automaattisesti täysteho? Voihan se olla toistepäinkin, vaihtoventtiilikoneen voi mitoittaa täystehoiseksi ja tulistuspumpun alitehoiseksi, jolloin sitäkin voidaan avittaa sähkövastuksella tai jollain ihan muulla. Muutenkin tällä osa-täys-vaihto-tulistus-väittelyllä on melko koomisia piirteitä tätä foorumia selatessa 
Itte alan olla sillä kannalla, että mitoitan tulistuspumpun hivenen osatehoiseksi, niin siitä saa parahiten kaiken hyödyn irti. Puuttuvaa tehoa en tule kattamaan sähkövastuksella, vaan takalla/puuhellalla/puukiukaalla.
Tuohon edelliseen viestiisi tässä ketjussa:
On taidettu ottaa oppia Mediasta kun irrotetaan asiayhteydestä, niin saadaan näyttämään vaikka miltä.
Eikös mm Geopro muuten juuri ohjeista omaa SH:taan juuri suunnittelemaan alitehoiseksi, ehkä juuri siksi käyttövesipuoli pysyy kunnossa tulistuksella pidemmän ajan vuodesta ja automaattinen tulistus hoitaa optimoinnin.
Lainattua SH:n vanhasta imuroimastamani esitteestä "Paras tulistusenergiahyöty saadaan, kun SH-mallissa on 60-70 %:n mukainen mitoitus."
Nykyiset sivut ovat muuttuneet ja esitteet myös, enkä tätä sieltä uusilta sivuilta löytänyt, mutta ei se SH miksikään ole muuttunut tuo lienee edelleen heidän "mottonsa". Tämäkin oli nyt irroitettu osasta teksitiä joten ei siitä muuta kannata "vääntää", eli se voidaan myös "täystehollistaa".
Hups taisi melkein mennä markkinoinnin puolelelle

Jos vaihtoventtiilikoneen "täysteho" mitoittaa tai jopa ylimitoittaa niin (olen ollut ymmärtävinäni) lämmityksestä tulee aika heijaava jos piirissä ei ole varaajaa, eli em koneella saa "paremman" lämmityksen alitehoisena, varsinkin pattereilla, lattialämmityksessä on "varaaja" siinä lattiassa.